Güncellenme Tarihi: 25 Ocak 2021

Yüksekokulumuzda Bayrak Değişimi Gerçekleşti

YÜKSEKOKULUMUZDA BAYRAK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

Rektör Sayın Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN tarafından, Serinhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Osman MUTLUEL görevine başladı. Doç. Dr. Osman MUTLUEL, önceki Müdür Doç. Dr. Kemal GÖZ’e bugüne kadar yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti yeni görev yerinin ve görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Meslek Yüksekokulumuzda bayrak değişimi gerçekleşti. Yüksekokulumuzun eğitim/öğretim hayatına başladığı günden bugüne müdürlük görevini yürüten Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, İslam Felsefesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal GÖZ, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, İslami İlimler Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, İslam Felsefesi Anabilim Dalı'na naklen atandığından, bu görevi Rektör Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN tarafından atanan, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, İslam Felsefesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman MUTLUEL’e devretti. Devir teslim törenine Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İsmet EŞMELİ ve Öğr. Gör. Ahmet ADALI, Yüksekokul Sekreteri V. Hayati ÖZKURT, Öğretim Görevlileri ve İdari Personel katıldı.

Doç. Dr. Osman MUTLUEL, önceki Müdür Doç. Dr. Kemal GÖZ’e bugüne kadar yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip yeni görev yerinin ve görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunurken, Doç. Dr. Kemal GÖZ’de yeni atanan Müdür Doç. Dr. Osman MUTLUEL’e, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin dedi.

Akademik ve İdari Personelle vedalaşmanın ardından Doç. Dr. Kemal GÖZ Yüksekokulumuzdan ayrıldı.

Eski Müdür                                              Yeni Müdür

Doç. Dr. Kemal GÖZ                            Doç. Dr. Osman MUTLUEL