Güncellenme Tarihi: 25 Ocak 2021

Yüksekokulumuzda Ağaçlandırma Çalışmaları Tamamlandı

YÜKSEKOKULUMUZDA AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

YÜKSEKOKULUMUZA DİKİLEN 1300 FİDAN BAHÇEMİZDEN ÇIKARILAN ARTEZYEN SUYU İLE SULANIYOR.

YÜKSEKOKULUMUZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU.

OKUL BAHÇESİNE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI.

Yüksekokulumuzun 100.000 m2 lik bahçesinde Aralık ayının ilk günü başlamış olduğumuz fidan dikme çalışmalarımız yaklaşık olarak iki ayda tamamlandı. Belediyenin kepçesiyle kazılan çukurlara, tamamen kendi personelimizin emekleriyle dikilen 300 adet akasya ve mazı, 500 adet  chandler ceviz, 300 adet Nonperial elle kırılan badem, 200 adet çeşitli meyve fidanları olmak üzere toplamda 1300 adet fidan dikildi. Üniversitemize, Yüksekokulumuza ve gelecek nesillere hayırlı olsun. Çalışmalarımız esnasında Rektörlüğümüzün büyük desteklerine, Müdürlüğümüzün özverili gayretlerine, “Yüksekokulumuza 1000 Adet Fidan” çalışmasıyla birlikte fidanların dikilmesi, dikilen fidanların artezyen suyu ile sulanması, okul bahçemizin parke taşıyla kaplanması ve içme suyuna kavuşması çalışmalarını baştan sona yürüterek tamamlayan Yüksekokul Sekreteri V. Hayati ÖZKURT’a, fidanları bize temin eden Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğüne, çukurları kazarak katkı sağlayan Belediyeye, fidanları diken personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

1300 adet dikilen fidanları, Yüksekokulumuzun bahçesinden çıkartılan artezyen suyu ile tamamen kendi imkanlarımızla sulama imkanına kavuştuk. Artezyen suyu yaklaşık 80 m. yüksekliğe, 200 m.  boru hattı döşenerek  taşındı. Boru hattından gelen su, su tankerine aktarılarak, tankerden de damlama su sistemi yöntemiyle fidanlarımızın sulanması sağlanıyor. Emeği geçen personele ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

YÜKSEKOKULUMUZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU

Uzun çalışmalar ve gayretler neticesinde 600 metre uzunluğunda şehir şebeke içme suyu hattı döşenerek Yüksekokulumuz içme suyuna kavuştu. Yüksekokulumuzun  şehir şebekesi içme suyuna kavuşmasında emeği geçen herkese Müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz.

OKUL BAHÇESİNE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI

Yüksekokulumuzun bahçesindeki parke taşı kaplama çalışmalarımız tamamlandı. Parke taşı döşeme çalışmalarında emeği geçen personelimize ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ederiz.