Güncellenme Tarihi: 14 Nisan 2021

YÜKSEKOKULUMUZ BAHÇESİNE DİKİLEN 1300 FİDANIN SULANABİLMESİ İÇİN DAMLAMA SU SİSTEMİ DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI

Yüksekokulumuzun 100.000 m2 lik bahçesine Aralık ayının ilk günü başlanarak Ocak ayının sonunda dikimi tamamlanan 1300 adet fidanın sulanabilmesi için damlama su sistemi döşeme çalışmalarımız tamamlandı. Yüksekokulumuzun bahçesinden çıkartılan artezyen suyumuz ile tamamen kendi imkanlarımızla fidanlarımızı sulayabiliyoruz.

Fidanlarımızın sulanabilmesi için damlama su sistemi döşeme giderlerini karşılayan Yüksekokulumuz Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ethem KARAKENT, Nizamettin EKİZ, Halil KOBAŞ ve Hakkı ÖKSÜZ’e damlama su sisteminin döşemesini yapan personellerimiz Teknisyen Hasan KARAKILIÇ ve Adem ATEŞ’e çalışmaları yürüten Yüksekokul Sekreterimiz Hayati ÖZKURT’a teşekkür ederiz.