Güncellenme Tarihi: 08 Mart 2021

Yüksekokul Sekreterimiz Genç İş Adamlarını Ziyaret Etti

Yüksekokul Sekreterimiz Hayati ÖZKURT Acıpayam ve Aydın Kuyucak’taki genç iş adamlarını ziyaret etti.

Yüksekokul Sekreterimiz ilk olarak Acıpayam Esnaflarından ÖZKURT İnşaatın sahibi Akalanlı Recep ÖZKURT’u ziyaret etti. ÖZKURT’a yeni yapılanmakta olan Yüksekokulumuz bünyesindeki aktif bölüm ve programımız ile yeni açılması teklif edilen bölüm ve programlar anlatıldı. Yüksekokulumuzdaki yapılan hizmet ve çalışmalar dile getirildi.

Yüksekokulumuz Sekreteri Aydın Kuyucak’taki bazı genç iş adamlarını da ziyaret etti.  MEOS Kuyumculuk ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. sahibi Osman UZUNOĞLU, Kuyucak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve İşletmeci Metin AKDENİZ, Kasap Akın ve Menderes KÜÇÜKCANİP kardeşleri de ziyaret etti. Ziyaretlerde yeni yapılanmakta olan Yüksekokulumuz hakkında bilgiler verildi. Genç iş adamları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Yüksekokulumuz Sekreteri V. Hayati ÖZKURT’a ve Yüksekokulumuza destekleri ve katkıları için genç iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz.