Güncellenme Tarihi: 02 Ağustos 2021

YÜKSEKOKUL SEKRETERİMİZ, CEVRİYE ESEN HANIMEFENDİYİ ZİYARET ETTİ

Pamukkale Üniversitesi, Serinhisar Meslek Yüksekokulu Sekreteri V. Hayati ÖZKURT, Yüksekokulumuzun yapımında büyük maddi ve manevi destekleri olan, Kuşadası EphesiaResort Hoteller ve Esen Turizm İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. sahibi Cevriye ESEN Hanımefendiyi, kızları ve damadı Denizli Özel Sağlık Hastanesi Başhekimi Cerrah Op. Dr. Mustafa KIVRAK’ı ziyaret etti. Yüksekokul Sekreterimiz ziyaret esnasında, Yüksekokulumuzun 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde ilk defa öğrenci alımı yapacak olan,  Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sosyal Güvenlik Programı ile devam etmekte olan inşaatı hakkında bilgiler verdi. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde eğitim hayatına başlayan Yüksekokulumuzun kurulduğu günden bugüne aldığı yol ve gelişmeler değerlendirildi. Yapılan hizmetler ve faaliyetler üzerinde duruldu. Meslek Yüksekokulumuzun geleceği ile ihtiyaç duyularak inşaatının tamamlanması planlanan alanlar değerlendirildi. Bu yıl ilk defa verdiğimiz mezunlarımızla, Mezuniyet Töreni hakkında bilgiler verildi. Yüksekokulumuzun kurulduğu ilk günden bugüne destekleriyle hep yanımızda olan Cevriye ESEN Hanımefendi ilk mezunlarımızı vermiş olmanın sevinciyle duygulu anlar yaşadı ve

“Yapılan başarılı çalışmalar ve alınan yoldan dolayı çok sevindim. Serinhisar’a Meslek Yüksekokulu kazandırmak bizler için büyük onur oldu. Bizlere yapmak nasip oldu. İlk günden bugüne hep yanınızda olduk, bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Büyük özverilerle çalışıp Yüksekokulumuza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı başta Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN Hocamız olmak üzere, Yüksekokul Müdürümüzü, Müdür Yardımcılarımızı ve sizleri yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Serinhisar Yüksekokula geç kavuştu ancak yapılan çalışmalardan şunu anladım. Bu aşk ve heyecanla çalışmalarınızı devam ettirdiğiniz takdirde diğer ilçelerdeki Yüksekokullarımızın başarısına çok yakında ulaşacağımızı ümit ediyorum. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Şeref duydum. ” dedi.

Yüksekokul Sekreteri V. Hayati ÖZKURT, Cevriye ESEN Hanımefendiye, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Osman MUTLUEL’in, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. İsmet EŞMELİ, Öğr. Gör. Ahmet ADALI’nın selamlarını ilettikten sonra, önümüzdeki günlerde inşallah hep birlikte ziyaret edeceğiz dedi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi.

İleriki günlerde Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Osman MUTLUEL, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. İsmet EŞMELİ, Öğr. Gör. Ahmet ADALI ve Yüksekokul Sekreteri V. Hayati ÖZKURT ile birlikte Cevriye ESEN Hanımefendiye bir ziyaret daha yapacaklar.