Güncellenme Tarihi: 04 Ağustos 2021

SERİNHİSAR MYO’DA İLK MEZUNİYET SEVİNCİ

Pamukkale Üniversitesi, Serinhisar Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı, Bahar Dönemi sonunda ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreni 27 Temmuz 2021 tarihinde, Acıpayam Meslek Yüksekokulu ile birlikte, Acıpayam MYO yerleşkesinde yapıldı. Mezuniyet Törenine ilçe protokolleri ve üniversite yönetiminden, Kaymakam Gürbüz SALTAŞ, Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim KISAÇ ve Prof. Dr. Necip ATAR, Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Selçuk Burak HAŞILOĞLU, Serinhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman MUTLUEL, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. İsmet EŞMELİ, Öğr.Gör. Ahmet ADALI, Acıpayam Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Senem TÜFEKÇİ, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alpaslan ALTUĞ, İlçe Jandarma Komutanı Yasin GÖKÇE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İZGİ, siyasal parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Serinhisar Meslek Yüksek Okulumuzun yapımında büyük katkıları olan Cevriye ESEN Hanımın kardeşi Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nizamettin EKİZ, Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personellerinin tamamı, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Serinhisar Meslek Yüksekokulumuzun ilk mezunlarını verme töreninde, tüm akademik ve idari personelimiz heyecanlı ve sevinçliydi. Mezuniyet kütüğümüze, tarihteki ilk okul birincimiz Işıl ÜNAL isimliğini çakarken, öğrencimiz ayakta alkışlandı. Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Osman MUTLUEL, Müdür Yardımcılarımız, Öğretim Elemanlarımız ve dereceye giren Yüksekokul 1. Işıl ÜNAL, 2. Cennet SALDIR ve 3. Duygu KAHRAMAN’LA birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında Yüksekokul Müdürümüz dereceye giren öğrencilerimize hitaben; “Sizler bizim Yüksekokul tarihimize geçen ilk mezunlarımızsınız. Sizlerle onurluyuz, gururluyuz. Sizleri, ailelerinizi ve öğretim elemanlarımız ile idari personelimizi kutluyorum. Yolunuz açık olsun. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Mezun olduğunuz Yüksekokulumuz sizin bir yuvanızdır. Bizlere ihtiyaç duyduğunuzda her zaman yanınızda olacağız. Allah yolunuzu açık etsin.” diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

Yüksekokul Mezuniyet Törenimize sponsorluk yapan ve destekleriyle her zaman yanımızda olan İşadamı Recep ÖZKURT’a, Serinhisar AKPARTİ İlçe Başkanı Cemal KOBAŞ’a, Serinhisar Gazetesinden Serkan BEYDEMİR’e, Kardelen Kuruyemiş sahibi Ramazan YILANLI’ya, akademik ve idari personelimize, Yüksekokulumuz adına teşekkür ederim.