Güncellenme Tarihi: 23 Aralık 2020

Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN, Serinhisar Meslek Yüksekokulumuz’da İncelemelerde Bulundu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Fahir DEMİRKAN ve Prof. Dr. Necip ATAR ile birlikte Serinhisar Meslek Yüksek Okulu’muza bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ziyarette bulundular. İncelemelere Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin GEMİ ve PAÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Halil TEKİN’de katıldı. Rektör ve Rektör Yardımcılarını Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kemal GÖZ, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İsmet EŞMELİ, Öğr. Gör. Ahmet ADALI ve Yüksekokul Sekreteri V. Hayati ÖZKURT karşıladılar.

Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Fahir DEMİRKAN ve Prof. Dr. Necip ATAR ile birlikte, Serinhisar Meslek Yüksek Okulu’muza inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulu’zun mevcut fiziki durumu hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kemal GÖZ’ den bilgi alan Rektör Vekili Prof. Dr. KUTLUHAN, beraberindeki heyet ile birlikte aralarında konferans salonunun da bulunduğu, yapımı henüz bitmemiş kısımlarda incelemeler gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında henüz yapımı bitmemiş olan alanların hızla tamamlanması hususunda görüş alışverişi yapıldı.

İnceleme, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’nin de katıldığı ve henüz yapımı bitmemiş olan bölümlerin hızla tamamlanması hususunda görüş alışverişinin yapıldığı toplantının ardından sona erdi.

Yapılan incelemeler konusunda değerlendirmede bulunan Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN şunları kaydetti; “Serinhisar’da gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında özellikle henüz yapımı tamamlanmamış bölümlerin bir an önce bitirilip öğrencilerimizin kullanımına açılması hususunda yüksekokul yönetimimiz ve belediye başkanımız ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Henüz yapımı tamamlanmayan yerler arasında, bir okul için son derece önemli olan konferans salonu da var. Yüksekokulumuzun eksikliklerini el birliği ile bir an önce giderip, mümkün olan en kısa sürede okulumuzu kullanılabilir hale getirilmesi adına çalışmalarımıza hız vereceğiz.”