Güncellenme Tarihi: 06 Kasım 2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi OZD Vize Tarihleri

DUYURU
Ortak Zorunlu Dersler kapsamında yürütülen derslerin vize sınavları Pusula bilgi sistemi OZD Uzaktan eğitim platformu üzerinden yapılacaktır.
                                                                 2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Dönemi VİZE TARİHLERİ:
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (23 Kasım Saat: 00:01 de başlayıp 24 Kasım saat 23:59 kadar.)
Türk Dili I ( 25 Kasım Saat: 00:01 de başlayıp 26 Kasım saat 23:59 kadar.)
İngilizce I, Almanca I ve Fransızca I (27 Kasım Saat: 00:01 de başlayıp 28 Kasım saat 23:59 kadar.)

Almanca I ve Fransızca I ( Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve İktisadi ve İdari bilimler Fakültesindeki OZD dersler kapsamında açılan dersler içindir )

Not: Gün ve Saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir.

Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.tr e-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler.
Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız.
Sınav süresi 30 dakika’ dır.
Sınava bir defa girme hakkı vardır.