Bizi Takip Edin

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 27 Nisan 2021

İŞYERİ EĞİTİMİ YAPACAK FİZYOTERAPİ PR. ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

İşyeri eğitiminiz sürecinde pandemi kurallarına uymanızı (maske, mesafe, hijyen…); hem kendiniz, hem sevdikleriniz, hem hastalar hem de diğer sağlık çalışanları için risk oluşturmamanızı hatırlatırız. Ayrıca işyeri eğitimi yaptığınız kurumun çalışma prensiplerine de riayet etmenizi, çalışma ortamına uyum sağlamanızı tavsiye ederiz. Bu kurumlar ileride çalıştığınız kurumlar olabilir. Dolayısıyla kendinizi iyi tanıtmanız mezuniyet sonrası iş imkanlarınızı da geliştirebilir.

İşyeri eğitimi giriş-çıkış saatleri ilgili ünitenin/kurumun giriş çıkış saatleridir ve forma/önlük konusunda da kuruma uygun giyininiz. İşyeri eğitimi süresince öğrenci kimlik kartlarınız daima yanınızda bulunsun. İşyeri eğitimine başlayan öğrencilerin, danışman öğretim üyesine işyeri eğitimi yaptığı kurumdaki sorumlusunun(süpervizör) iletişim bilgilerini aktarması işyeri eğitimi denetimleri için gerekmektedir. Ek olarak okulumuz web sitesinde bulunan ‘Fizyoterapi Pr. İşyeri Eğitimi Formları’ nı temin ederek gerekli kısımları doldurunuz. İşyeri eğitiminiz süresi içinde izin kullanabilmeniz için okulumuz web sitesinde bulunan ‘izin dilekçesini’ doldurarak işyeri eğitimi sorumlunuza onaylatınız ve danışman öğretim üyesini haberdar ediniz. İşyeri eğitimiz sonunda işyeri eğitimi dosyanızla birlikte işyeri eğitimi evrak ve sigorta sorumlusuna teslim ediniz.

İyi çalışmalar