Güncellenme Tarihi: 27 Nisan 2021

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine

İç İşleri Bakanlığı Genelgesi kapsamında, 26 Nisan 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda hali hazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçilecektir. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00 dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00’ e kadar  ülke genelini kapsayan tedbirler yayınlanmıştır. Bu kapsamda;

2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizin yüz yüze eğitim uygulamalarına ara verilmiştir. Bu süre içinde yapılacak planlamalar aşağıdaki gibidir.

ü  2 ve 3. Sınıflar için planlanan mesleki beceri laboratuvarı uygulamaları ve derslerin labarotuvar çalışmaları aynı saatte ve günlerde aynı küçük gruplarla ve ders öğretim elemanları ile Microsoft Teams üzerinden online yürütülecektir.

ü  2. ve 3. Sınıfların klinik uygulamaları ders programında belirtilen günlerde yine online Microsoft Teams üzerinden kliniklerinden sorumlu öğretim elemanı rehberliğinde küçük gruplar halinde yapılacaktır.

ü  Tüm öğrencilerimizin ders programındaki teorik dersleri aynı şekilde online devam edecektir.

ü  Bu süreçte İntern öğrencilerin online klinik uygulamaları olmayacaktır.