Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 17 Ağustos 2020

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. maddesine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince toplam 173 pozisyona sözleşmeli personel alınacaktır.  İlan metni için tıklayınız.

Başvurular Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının (https://pbs.pau.edu.tr/Basvuru/Basvuru.aspx) internet sitesinden online olarak 12.08.2020 - 26.08.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. İstenilen belgeler elektronik ortamda doldurularak/yüklenerek başvuru formu oluşturulacaktır.  Şahsen veya adayların posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

Önemli Duyuru :

VTR01 Veteriner "Veteriner lisans mezunu olmak" şartı ile ilana çıkmış olduğumuz pozisyon 15.08.2020 tarih ve 31214 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan düzeltme ilanımız ile VTR01 Veteriner Hekim "Veteriner fakültesi mezunu olmak" olarak düzeltilmiştir. Düzeltme ilanı için tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör