Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 20 Kasım 2020

4/b Sözleşmeli Personel Alımı 6. Yedek Liste İlanı

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 12.08.2020 tarih ve 31211 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 173 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden online olarak süresi içinde müracaat eden ve 08.09.2020 tarihinde açıklanan sonuçlarda asil sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olan ve sözleşme hakkı kazanan adaylara ait yedek liste yayımlanmıştır.

Not:

1. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Önemli Duyuru: sözleşme imzalamaya hak kazanan aday ile hizmet sözleşmesi imzalanacaktır. Belirtilen süre içinde başvuru yapmayan veya evraklarını teslim etmeyen hakkından feragat etmiş kabul edilecektir.

2. ilan edilen 6. yedek listenin dolmaması halinde 7. Yedek liste ilanı 27 Kasım 2020 Cuma günü www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecek, izleyen Salı ve Çarşamba günü şahsen müracaatlar alınacak olup Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat edildiği gün Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü İnsan Kaynakları birimine gidilecektir.

Yedek Sıralamada olup sözleşme yapmaya hak kazanan adaylara ait liste için Tıklayınız.

Sözleşme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör