Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 07 Temmuz 2020

4/b Sözleşmeli Personel Alımı 2. Yedek Liste İlanı

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Üniversitemizin 22.05.2020 tarih ve 31134 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 253 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden online olarak süresi içinde müracaat eden ve 08.06.2020 tarihinde açıklanan sonuçlarda asil sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olan ve sözleşme hakkı kazanan adaylara ait 2. yedek liste yayımlanmıştır.

Not: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Önemli Duyuru: Sözleşme imzalamaya hak kazanan aday ile hizmet sözleşmesi imzalanacaktır. Belirtilen süre içinde başvuru yapmayan veya evraklarını teslim etmeyen hakkından feragat etmiş kabul edilecektir.

YEDEKLERİN ŞAHSEN BAŞVURUSU:

13 Temmuz 2020 Pazartesi

YEDEK SIRALAMADA OLANLARIN HASTANAYE GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ İÇİN MÜRACAATI: 20 Temmuz 2020 Pazartesi

Yedek sıralamada olup sözleşme yapmaya hak kazanan adaylara ait liste için Tıklayınız.

Sözleşme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız.

NOT 1: SAĞLIK (HEYET) RAPORU, 20/07/2020 TARİHİNE KADAR ÜNİVERSİTE HASTANEMİZE TESLİM EDİLMEK ÜZERE EN AZ ÜÇ HEKİMLİ (BİRİ PSİKİYATRİ OLMAK ÜZERE) İSTENİLEN HASTANEDEN ALINABİLECEKTİR.

NOT 2: HEYET RAPORUNDA "HASTANIN ŞU ANKİ HALİYLE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU 48. MADDESİNDE BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDE GÖREVİNİ DEVAMLI YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK AKIL HASTALIĞI YOKTUR" İBARESİ BULUNACAKTIR.

Duyurular Tümünü Gör