Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 08 Haziran 2020

22 Mayıs 2020 Tarihli 4/b Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Sonuçları

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 22.05.2020 tarih ve 31134 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 253 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden online olarak süresi içinde müracaat eden ve başvurusu herhangi bir nedenden dolayı geri çevrilmeyen adayların 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak ilanda belirtilen niteliklerin değerlendirmesi yapılmış ve sonuçlar yayımlanmıştır.

Önemli Duyuru: Asıl sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olanlar 30 Haziran 2020 tarihinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecek ve 2/Temmuz/2020 -3 /Temmuz/ 2020 tarihinde başvuruları şahsen alınacaktır.

Not: -Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

-DSG06 diğer sağlık personeli unvanına başvuru olmamıştır.

Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız. (İlana başvuran tüm adaylar için sonuç sekmesi)

İlan Edilen Kadrolarda Asil ve Yedekler İçin Oluşan Puan Listesi İçin Tıklayınız.

( 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince isimler şifrelenmiştir)

Sözleşme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör