Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 12 Nisan 2021

22 Mart 2021 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Sonuçları

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 22.03.2021 tarih ve 31431 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 51 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden çevirim içi olarak süresi içinde müracaat eden ve başvurusu herhangi bir nedenden dolayı geri çevrilmeyen adayların 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak ilanda belirtilen niteliklerin değerlendirmesi yapılmış ve sonuçlar yayımlanmıştır.

Önemli Duyuru:

-Asıl sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olanlar 30.04.2021 tarihinde  www.pau.edu.tr  adresinden ilan edilecek ve 04.05.2021 tarihinde başvuruları şahsen alınacaktır.

-Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Asil ve Yedek Sıralamada Olanlara Ait Puan Listesi İçin Tıklayınız.

Sözleşme İşlemleri Hakkında Duyuru İçin Tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör