Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 08 Eylül 2020

12 Ağustos 2020 Tarihli 4/b Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Sonuçları

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 12.08.2020 tarih ve 31211 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 173 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden online olarak süresi içinde müracaat eden ve başvurusu herhangi bir nedenden dolayı geri çevrilmeyen adayların 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak ilanda belirtilen niteliklerin değerlendirmesi yapılmış ve sonuçlar yayımlanmıştır.

Önemli Duyuru:

-25 Eylül 2020 tarihinde asil sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olanlar ilan edilecek olup  yedek adayların şahsen başvuru tarihi ve diğer şartları  www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

-2. Kadronun dolmaması halinde yedek liste ilanları her haftanın Cuma günü www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecek olup izleyen Çarşamba günü şahsen müracaatlar alınacak olup göreve başlama işlemleri için hastaneye başvuru işlemleri izleyen haftanın Çarşamba günü olacaktır.

Not: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

-Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

-İlan Edilen Kadrolarda Asil ve Yedek Adaylar İçin Oluşan Puan Listesi İçin Tıklayınız.

-Sözleşme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör