Personel Daire Başkanlığı

Güncellenme Tarihi: 30 Nisan 2020

08 NİSAN 2020 TARİHLİ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU SONUÇLARI

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, 08/04/2020 tarihli 31093 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 39 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden online olarak süresi içinde müracaat eden ve başvurusu herhangi bir nedenden dolayı geri çevrilmeyen adayların 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak (Adaylardan 2018 KPSS (B) grubu puan sıralamasına giren ve başvurusu onaylanan ancak ilanda belirtilen niteliklere uymadığı Komisyonca değerlendirmesi yapılarak asil ve yedek aday arasına giremeyenler sonuçların açıklanmasından itibaren 2 (iki) iş günü içerisinde Personel Daire Başkanlığına başvurarak itirazda bulunabilirler) ve ilanda belirtilen niteliklerin değerlendirmesi yapılarak sonuçlar yayımlanmıştır.

Not: -Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Asil ve Yedek Olarak Kazananlara Ait Liste İçin Tıklayınız.

Asil Olarak Kazananların Sözleşme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız.

Beyan Formu için tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör