TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

Etkinlik Takvimi

<Nisan 2020>
PztSalÇarPerCumCmtPaz
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Tümünü Gör

Pastane Ürünlerinde Yeni Yaklaşımlar

"Pastane Ürünlerinde Yeni Yaklaşımlar" konulu etkinliğimiz 23 Şubat 2018 tarihinde saat 14:30'da Turizm Fakültesi Binasında gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizde konuşmacı olarak Yüksek Gıda Mühendisi Burcu AKGÜN KARADAYI katılmıştır. 

2. Kariyer Günleri

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Topluluğunun organize ettiği ve Türk Mutfak Kültürü Arasştırma ve Uygulama Merkezinin desteklediği 2. KARİYER GÜNLERİ 12 Mart 2018 tarihinde gerçekleşmiştir. Etkinlik saat 10:00-17:00 saatlari arasında devam etmiştir.

 

 

Et ve Et ürünleri İşleme Atölyesi

 Et ve Et ürünleri İşleme atölyemiz 22 Mart 2019 tarihinde saat 10:00'da Turizm Fakültesi Binasında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilmiştir.

 

 

 

Yaratıcı Şefler ve Girişimcilik Yönelimi

"Yaratıcı Şefler ve Girişimcilik Yönelimi" konulu etkinliğimiz Turizm Fakültesi Binasında HİERAPOLİS Konferans Salonunda 22.11.2019 tarihinde saat: 12:00-17:00  gerçekleşecektir.

 

 

 

 

Duyurular Tümünü Gör