Güncellenme Tarihi: 08 Eylül 2020

Yurt Dışından Üniversitemiz Programlarına Asil Ve Yedekten Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

1-Yurt dışından yatay geçiş yoluyla ilgili programa başvurarak asıl kayıt hakkı kazanmış öğrenciler04 Eylül 2020 tarihine kadar ön kayıt adresinden ön kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

2-Kayıt hakkı kazandığı halde ön kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybederler.

3-Asılların kayıt hakkını kaybettikten sonra yedek listeden hak kazanan öğrencilere kayıt hakkı verilir.

4-Yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 15 gün içerisinde ön kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. ( Son Gün : 21 Eylül 2020)

5-Yedek öğrencilerin ön kayıtlarını yaptırmadıkları durumda kesin kayıt haklarını kaybederler.

Ön kayıt yaptıran öğrencilerin beyanı :

• Üniversitenizde bulunan programa yedekten kayıt hakkı kazandım. 21 Eylül 2020 tarihine kadar ön kayıt işlemini sistem üzerinden onaylıyorum.

Ön kayıt için Tıklayınız.(Açılan sayfada işlem yapmak için Giriş Butonuna Basınız.)

6-Ön kayıt yaparak kesin kayıt hakkı kazanılması durumunda, 15 Aralık 2020 tarihine kadar öğrenciler, sisteme yüklenen belgelerin asılları ile birlikte 6 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.) Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıt yaptırmaları zorunludur.

Duyurular Tümünü Gör