Güncellenme Tarihi: 15 Eylül 2020

2020-2021 Güz Dönemi Ders Kayıt Duyurusu

Önlisans/Lisans öğrencileri aşağıda belirtilen tarihlerde ders kaydı yapabileceklerdir.

Önlisans/lisans öğrencileri için                                                                                                         ;

14-20.09.2020 Ders kayıtlarının / kayıt yenileme işlemlerinin sistem üzerinden yapılması

1.sınıf öğrencilerimizin ders kayıtlarını nasıl yapacağı ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

*Önlisans/Lisans: Öğrenci Bilgi Sistemi >Öğrenci İşlemler /Menu > Ders Kayıt/Ekle Sil İşlemleri

*Diş Hekimliği Fakültesi /Tıp Fakültesi /Hukuk Fakültesi: Öğrenci Bilgi Sistemi > Öğrenci İşlemler / Menu > Diş Hek. /Tıp /Hukuk  Ders Kayıt

*Yandal/Çift Anadal Öğrencileri: Öğrenci Bilgi Sistemi >Öğrenci İşlemler / Menu > Yan dal/ Çift Anadal Ders Kayıt

https://pusula.pau.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra size uygun olan menüden ders kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Not                                                                                                                                       :

Ders Kaydı ile ilgili sorunlar için ilgili akademik birimin öğrenci işleri bürosuyla irtibata geçiniz.

Akademik Takvimler için tıklayınız.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri için Tıklayınız...

Duyurular Tümünü Gör