Bizi Takip Edin

facebook twitter
Güncellenme Tarihi: 08 Şubat 2021

Agat Taşı Takı ve Hediyelik Eşya Tasarım Yarışmasına Daveti

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen "Yenilikçi Yaklaşımlarla Agat Taşı Takı- Hediyelik Eşya Tasarımı, Üretimi ve Tanıtımı" başlıklı proje kapsamında düzenlenen Agat Taşı Takı ve Hediyelik Eşya Tasarımı Yarışma, Ürünlerin Agat taşının kullanımını ön plana çıkarması ve tema olarak Ankara'nın kültürel değerlerini yansıtan takı ve hediyelik eşya kategorisinde olması beklenmektedir. Yarışmaya katılan tasarımlarda malzeme olarak Agat taşı tek başına kullanılabileceği üzere cam, bakır, seramik, çini, deri, ahşap vb. malzemeler de yardımcı olarak kullanılabilir. Agat Taşı Takı-Hediyelik Eşya Tasarımı Yarışmasına gönderilecek eserlerin son teslim tarihi 31.05.2021 Pazartesi günü mesai bitimidir. Birincilik ödülü Tablet+Katılım Belgesi ve Başarı Belgesi, ikincilik ödülü Kurumsal Hediyeler+Katılım Belgesi ve Başarı Belgesi ve üçüncülük ödülü Kurumsal Hediyeler+Katılım Belgesi ve Başarı Belgesidir.Yarışmaya katılım formuna ve yarışma şartnamesine ulaşmak için aşağıdaki link adresinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Ekli Belgeler