Pamukkale Üniversitesi ile DESİAD arasında imzalanan protokol kapsamında, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Mentör–Menti Buluşması, öğrenciler ile alanında deneyimli isimleri bir araya getirdi.
Etkinlik; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Tokat, DESİAD Başkanı Nuri Turgut, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Mahmud Güngör’ün açılış konuşmalarıyla başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Mahmud Güngör, mentorluk kültürünün gençlerin mesleki ve kişisel gelişimindeki önemine vurgu yaptı.
Programda kariyer yolculuklarına dair deneyimler paylaşılırken, Rektörümüz; protokolün imzalanması ve uygulamaya geçirilmesine sunduğu katkılardan dolayı DESİAD Başkanı Nuri Turgut’a teşekkür belgesi takdim etti.
Açılış konuşmalarının ardından etkinlik, Mühendislik Fakültesi fuaye alanında devam etti. Mentör ve mentiler, hazırlanan masalarda bir araya gelerek ilk görüşmelerini gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen buluşmada mentörler; bilgi birikimleri, tecrübeleri ve sektör perspektifleriyle mentilere yol gösterici olurken, öğrencilerimiz de kariyer planlamalarına ışık tutacak değerli kazanımlar elde etti. Karşılıklı etkileşim ve paylaşımın ön planda olduğu bu ilk temas, üniversite–sanayi iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlayacak uzun soluklu bir mentörlük sürecinin de başlangıcı niteliğini taşıdı.
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)