Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 14 Şubat 2019

BÖLÜMÜMÜZ LABORATUVAR ALTYAPISI GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR.

Üniversitemiz Bilimsel Altyapı Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen “Teknoloji Fakültesi Altyapısı İyileştirilmesi” Projesi kapsamında alımı yapılan Microvickers Sertlik Ölçüm Cihazı ve Sıcak Kalıplama (Bakalite Alma) Cihazı’nın kurulumu gerçekleştirilmiştir.

Bölümümüz Malzeme Analiz Laboratuvarı’nda bulunan cihazlar, MTC Metalurji San. ve Tic. A. Ş. Şirket Müdürü Sayın Ümit KARAGÜLLE ve Teknik Birim Müdürü Sayın Cumhur ERKILIÇ tarafından ilgili akademik personellerimize verilen eğitim sonrası, fakültemiz öğrencilerinin ders ve tez çalışmalarının uygulamalarında ve Ar-Ge faaliyetlerinde kullanılmak üzere hizmet vermeye başlamıştır.

KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle Fakültemize devri gerçekleştirilen Rockwell Sertlik Ölçüm Cihazı’nın bakım ve kalibrasyon çalışmaları da MTC Metalurji San. ve Tic. A. Ş. tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilmiş ve cihaz aynı laboratuvarda kullanıma sunulmuştur. Katkılarından dolayı MTC Metalurji San. ve Tic. A. Ş.’ye teşekkür ederiz.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı