YÜZME BİLMEYEN KALMASIN! (4. Dönem Kursları)

Güncellenme Tarihi: 20 Şubat 2024

Üniversitemiz Spor bilimleri ve Teknolojisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (PAÜ Spor Merkezi) olarak Rektörlük himayesi altında gerçekleştirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında 4. dönem kursları 27.02.2024 tarihinde başlayacaktır.

Proje sadece son sınıf öğrencilerine yöneliktir. 4 yıllık fakülteler için üniversiteye 2020 ve öncesi girişli öğrenciler, 2 yıllık yüksek okullar için üniversiteye 2022 ve öncesi girişli öğrenciler için geçerlidir.

Başvuru için gerekenler;

1- Nüfus Cüzdanı

2- PAÜ Öğrenci Kimliği

3- PAÜ Öğrenci Belgesi

Başvuruların 23.02.2024 tarihi saat 17:00'ye kadar Spor Merkezi Kurs Biriminden şahsen yapılması gerekmektedir. Kayıt tarihleri dışında gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Not: Önceden gönderilen listeleri dikkate almayıp başvuruların Spor Merkezi Kurs Birimine yapılması rica olunur.