Sektör Günleri: Kamu ve Özel Sektörde Bankacılık ve Finans

Güncellenme Tarihi: 27 Mart 2024

Fakültemiz A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonunda Kariyer Planlama dersi kapsamında Sektör-Öğrenci Buluşmaları etkinliğinin ikincisi düzenlendi. Etkinliğe Denizli Merkez Bankası Şube Müdürü Tolga KİRAZ, Halkbank Kredi Tahsis ve Yönetim Müdürü Fatih DOĞAN, Anadolubank Denizli Şube Müdürü Pelin BOZBAY YAZICI, ve Ziraat Katılım Bankası Pamukkale Ticari Şube Yöneticisi Tahir ÜLFER konuşmacı olarak katıldılar. Moderatorlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Akçay’ın yaptığı Bankacılık ve finans alanında kariyer fırsatlarının ve kariyer planlaması konularının ele alındığı etkinlik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender COŞKUN, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılımı ile gerçekleşti.

Kamu ve özel sektörde bankacılık ve  finans alanında kariyer fırsatları ve kariyer planlaması ile ilgili öğrencilerimizin merak ettikleri soruların cevaplanmasının ardından etkinlik katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi.