Kan Bağışı Kampanyası

Güncellenme Tarihi: 04 Mart 2024

Türk Kızılay'ı tarafından 2005 yılından bu yana ülkemizin kan ihtiyacını karşılamak amacıyla Sağlık Bakanlığı adına ve gözetiminde "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı" ile kan ve kan ürünü temin etmedeki sıkıntılara son vermek, "TÜRKÖK Projesi" ile de kök hücre (kemik iliği) nakli bekleyen hastalara umut olmak hedeflenmiştir.

Denizli Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından, Denizli ili ve ilçelerinin kan ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar yürütülmektedir. Bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü girişinde bulunan Kampüs Kan Alma Biriminde üniversitemizin açık olduğu dönem boyunca, haftaiçi 4 gün (Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe), 10.00-17.45 saatleri arasında kan alma faaliyeti gerçekleştirilecektir.

Düzenli kan veren veya gönüllü kan vermek isteyen öğrencilerimize duyurulur.