Fakültemizde Sektör Günleri Etkinliği Düzenlendi

Güncellenme Tarihi: 27 Mart 2024

Fakültemiz A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda Kariyer Planlama dersi kapsamında Sektör-Öğrenci Buluşmaları etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Araştırma Görevlisi Koray GÜNEL, İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hatice ÇOBAN KUMBALLI, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Umut BEKCAN ve Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma Sevinç ORHAN konuşmacı olarak katıldılar. Etkinlikte akademisyenlik mesleğini kıymetli hocalarımızın farklı bakış açıları ile tanıtıldı. Akademik kariyer sürecinde akademik unvanlar arasındaki farklar, lisansüstü eğitim ve bunun için gerekli koşullar anlatıldı. Lisansüstü eğitim ve akademik kariyer ile ilgili öğrencilerimizin merak ettikleri soruların cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdi. Etkinliğe katılan hocalarımıza ve yoğun ilgilerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.