Güncellenme Tarihi: 30 Aralık 2020

STAJ SEFERBERLİĞİ PROJESİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Staj Başvurusu

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda İnsan Kaynakları Ofisi Bakanlığının sorumlu olduğu İstihdam ve Çalışma Hayatı Başlığı altında yer alan  571.2  sayılı  tedbirde;  "Staj Seferberliği Projesi uygulama birliği sağlanarak yaygınlaştırılacaktır." hükmünün yer aldığı, bu nedenle 2021 yılında tüm kamu kurumlarında üniversite  öğrencilerine  sağlanacak  staj  imkanlarının  Staj Seferberliği Projesi kapsamında  Cumhurbaşkanlığı  Yetenek  Kazanımı  ve  Organizasyon  Dairesi Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak kullanımımıza açılan Kariyer Kapısı Çevrimiçi Platformu üzerinden yürütüleceği belirtilmiştir .

Bu kapsamda ; merkez ve taşra teşkilatlarımız ile bağlı ve ilgili kuruluşlarımız dahil olmak üzere 2021  yılı  itibari  ile  üniversite  öğrencilerinin  staj  başvurularının  Staj  Seferberliği  Projesi   kapsamında https://kariyerkapisi.cbi ko.gov.tr / adresi üzerinden kabul edileceğine dair duyuru staj ilanları Bakanlığımız web sayfasında yayınlanmış olup, başvuru tarihleri daha sonra ilan edilecektir.