Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 20 Ekim 2020

YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARININ UZAKTAN EĞİTİM İMKANLARINDAN YARARLANILMASI HAKKINDA DUYURU

T.C.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

KALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARININ

UZAKTAN EĞİTİM İMKANLARINDAN YARARLANILMASI

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarih ve E.31978 sayılı yazısıyla “Dijital ortamlara erişim olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi, kapsamında diğer üniversitelerle işbirlikleri yapılması” önerilmiştir.

Bu kapsamda Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, müracaat etmeleri halinde işbirliği yapma kararı alan bulundukları il veya ilçedeki Yükseköğretim Kurumları Bilgisayar Laboratuvarında bulunan bilgisayarlardan, internet, teknolojik ve dijital imkanlardan istifade edebileceklerdir.

Duyurulur.19.10.2020