Güncellenme Tarihi: 16 Eylül 2019

Rektör Bağ, Meslek Yüksekokul İncelemelerine Devam Ediyor

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarının (MYO) mevcut fiziki durumlarını ve yapılan çalışmaları yakından görmek için incelemelerine devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere PAÜ Yönetimi, Kale ilçesinde yaptığı temaslar kapsamında ilk olarak göreve kısa süre önce atanan Kale Kaymakamı Samet Serin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Bağ, Kaymakam Serin’e Pamukkale Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Programın devamında Kale Belediyesi’nde bulunan Rektör Prof. Hüseyin Bağ ve Üniversite Yönetimi burada Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, Kale’de öğretim görecek öğrencilerin ulaşım ve barınma olanaklarını iyileştirme konuları ele alındı.

Program kapsamında son olarak, Kale MYO’ya giden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindeki Üniversite Yönetimi burada Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt, müdür yardımcıları ve öğretim elemanları ile bir araya geldi.

Yaptığı temaslar ve inceleme ziyaretlerini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ konu ile ilgili olarak şunları kaydetti. “Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak, Kınıklı Merkez Yerleşkemiz dışında bulunan meslek yüksekokullarımız ile de yakından ilgileniyor, ilçelerimizde bulunan okullarımızda eğitim alacak öğrencilerimizin nitelikli eğitimin almalarının yanında yeterli fiziki imkânlarda eğitim görmeleri adına gereklilikler kapsamında fiziki olanaklarını iyileştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçelere yapmış olduğumuz ziyaretler ile bir yandan mülki idareciler ile bir araya gelerek öğrencilerimizin gerek konaklama gerek ulaşım gerekse de güvenlikleri konusunda daha iyi neler yapabileceğini görüşürken bir yanda da okullarımızda yaptığımız iyileştirme çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulmuş oluyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni eder, kendilerine başarılar dilerim.” dedi.