Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 08 Şubat 2021

PANDEMİ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM-ÖĞRETİM İŞBİRLİĞİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca "Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi" için kurumlar arası işbirliği önerilmiştir.

Bu kapsamda ilçemizde ikamet eden öğrencilerin giriş alanında öğrenci kimlik kartlarını ibraz ederek maske, ateş ve HES kodu kontrolü yapılarak Meslek Yüksekokulumuzda uygulanan tüm pandemi tedbirlerine uymaları ve  sadece kendilerine rezerve edilen alanda çalışmaları şartı ile teknolojik ve dijital imkanlarımızdan faydalanabilmeleri sağlanmaktadır.