Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2021

MEZUN ÖĞRENCİLERİN İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ HK.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı sonu itibari ile mezun olan öğrencilerimiz ilişik kesme işlemlerini aşağıdaki adımları takip ederek yapabilirler.

Pusula Bilgi Sistemi – Öğrenci Bilgi Sistemi – Öğrenci İşlemleri – İlişik Kesme İşlemleri

* Mezun olan öğrencilerimiz ayrılma nedenlerini “MEZUNİYET” olarak seçmelidirler.

Öğrencilerimizin ayrıca Pusula Bilgi Sistemi- Mezun Bilgi Sistemi üzerinden Mezun Anketini Doldurmaları gerekmektedir.

** Pusula Bilgi Sistemi “Kullanıcı Adı” ve “Şifrelerini” hatırlamayan öğrencilerimiz Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığından 0258 296 12 12 numaralı telefondan öğrenebilirler.

Diplomalar hazır olduğunda ayrıca duyuru yapılacaktır.

İhtiyaç duyulması halinde Geçiçi Mezuniyet Belgelerini E-Devlet Sistemi üzerinden temin edebilirler.