Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 22 Eylül 2020

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Staj Uygulamaları Değişikliği

Meslek Yüksekokulumuz Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanlığı’nın 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı staj uygulaması ile ilgili Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümünün 14.09.2020 tarih ve 5/1 sayılı Bölüm Kurul Kararı ve Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunun 22.09.2020 tarih ve 33/1 sayılı Yönetim Kurulu Kararı uyarınca aşağıda belirtilen değişikler yapılmıştır.

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü öğrencilerinin 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı staj uygulaması işlemlerinde aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

1-) Proje/ödev çalışmalarının staj defterine hazırlanması ve slayt olarak sunum yapma zorunluluğu İPTAL EDİLMİŞTİR.

2-) Proje/ödev Word ortamında hazırlanacaktır.

3-) Proje/ödev ülkemizdeki bir maden ocağının araştırılmasını kapsayacaktır.

4-) Maden işletmesinin bulunduğu bölge ve çevresi jeolojik olarak araştırılacaktır.

5-) Maden ocağındaki (üretim, makine, hesap yöntemleri vb. ) iş akış diyagramı gibi konuları içerecektir.