Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 30 Temmuz 2021

Kale MYO’da Mezuniyet Töreni Coşkusu Yaşandı

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu (Kale MYO), bahçesinde düzenlediği mezuniyet töreninde öğrenciler mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

2020-2021 Eğitim – Öğretim Yılı sonu Kale MYO’da beş bölümden mezun olan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı. Törene, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim KISAÇ, Kale Kaymakamı Abdulkadir ŞAHİN, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih SAĞINÇ, Cumhuriyet Savcısı Suna ÇAĞLAR, ilçe protokolü, mezun öğrencilerin aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende mezun öğrencilere hitaben;

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim KISAÇ şunları söyledi: "Hayatın bir rehberi olan üniversitemizden mezunlar olarak ülkemize değerler katan üretken bireyler olacağınıza inancım tamdır. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih SAĞINÇ "Öğretim Görevlilerimize emeklerinden dolayı şükranlarımı sunar, öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Kıymetli gençler yolunuz düştüğünde Kale ilçemizin kapıları sizlere her daim açık, unutmayın Kale sizin ikinci memleketiniz" dedi.

Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Beyazıt "Eğitimin hayat boyu devam ettiğini hatırlatırken mezun olan öğrencilere, bir ömür boyu öğrenen insanlar olmalarını temenni ederek, mesleki yaşantılarında başarılar diledi"

Protokol konuşmalarının ardından mezun olan öğrencilere belge ve hediyeleri protokol üyeleri ve akademisyenler tarafından takdim edilmesi sonrasında tören son buldu.