Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 21 Eylül 2020

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ MAZERETLİ DERS KAYITLARI HK.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında mazeretlerinden dolayı ders kaydı yapamayan öğrenciler  07.10.2020 tarihine kadar Mazeretli Ders Kaydı için Pusula Bilgi Sistemi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 7. maddesinin 10. bendi;
Mazeretli kayıt yenileme işlemi Eğitim-Öğretim süresi içinde en fazla iki defa yapılabilir. Her ne sebeple olursa olsun, döneminde mazeretli kayıt yenileme işlemini yapmayan ve/veya iki sefer mazeretli kayıt hakkını kullandığından dolayı kayıt yenileme işlemini yapamayan öğrencilere, ilgili yönetim kurulu kararı ile ilgili dönemde hiçbir şekilde öğrencilik haklarına yönelik ders kayıt ve sınav hakkı verilmez.