Kale Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 15 Şubat 2021

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Öğrenimine Devam Edecek Olan Öğrencilerin Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme İşlemlerine İlişkin Duyuru

Katkı Payı Ödeme Tarihleri          : 13/02/2021 - 21/02/2021

Ders Program Kayıtları                 : 15/02/2021 - 21/02/2021

Ekle –Sil                                         :  22/02/2021 –  26/02/2021

BANKA                                           : HALKBANK

NOT: Katkı Payı/öğrenim ücreti ödeme tarihlerinde ödeme ve ders kaydı yapmayan Öğrenciler ekle-sil döneminde bu hakkını kullanamayacak olup 24 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar bağlı olduğu akademik birimin öğrenci işlerine başvurarak mazeretli ders kayıt dilekçesi vermesi gerekecektir. Bu hakkını daha önce 2 kez kullanan öğrenciler ise bu haktan yararlanamayacaktır.

A.           Banka Şubesinden Nakit Ödeme

Halkbank şubelerinde vezneden nakit para yatırarak ödeme yapmak isteyen öğrencilerimizin herhangi bir HALKBANK şubesine giderek Pamukkale Üniversitesi harç ödemesi yapmak istediği beyan etmesi ve öğrenci numarası ile harç ödeme işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. IBAN ya da Hesap numarası olmayıp havale ya da EFT işlemi de yapılamayacaktır.

B.            Halkbank ATM Cihazlarından Kartsız Ödeme

Halkbank ATM’lerinden kartsız olarak ödeme yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki sıralamayı takip ederek ödeme yapması gerekmektedir.

1.            Giriş

2.            Fatura ve Ödemeler

3.            Eğitim ve Sınav Ödemeleri

4.            Üniversitesi Harcı Ödemeleri

5.            İl Plaka Kodu (20)

6.            Pamukkale Üniversitesi

7.            Öğrenci Numarası

8.            Makbuz

C.            Halkbank İnternet Bankacılığı üzerinden ödeme

Halkbank hesabı olan ve internet bankacığını kullanan öğrencilerimizin ödemelerini aşasıdaki sıralamayı takip ederek yapması gerekmektedir.

1-            Ödeme/Vergi

2-            Kurum - Eğitim Ödemeleri

3-            Kurum Seçimi (Pamukkale Üniversitesi Harç)

4-            Pamukkale Üniv. Harç Tahsilatı

5-            Öğrenci No girişi

6-            Sorgula

7-            Ödeme

8-            Dekont

NOT: Ödeme işlemlerinde kesinlikle hesap ya da IBAN numarası yoktur sadece öğrenci numarası ile ödeme yapılması gerekmektedir.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

Normal Öğretim Süresini Aşan Birinci Öğretim Öğrencileri : 104 TL.

İkinci Öğretim Öğrencileri : 418 TL.

** NORMAL ÖĞRENİM SÜRESİNİ AŞMAYAN ÖĞRENCİLER KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMEYECEKLERDİR.