Güncellenme Tarihi: 24 Ocak 2020

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ HK.

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI  KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU YAPAN  ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ LİSTE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Başvuru No Ad  Soyad  Üniversite  Fakülte  Program  Başvurulan Program  Durum
 20190100020 HAFİZE TUĞÇE  AKÇAKOCA GİRESUN ÜNİVERSİTESİ  EYNESİL KAMİL NALBANT MYO  ÇOCUK GELİŞİMİ  ÇOCUK GELİŞİMİ (İ.Ö.)  ASIL

KESİN KAYIT TARİHLERİ VE YERİ:

KESİN KAYIT TARİHLERİ: 27-28 OCAK 2020

KAYIT YERİ: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK BİNASI 1.KAT ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN EVRAKLAR:

Yatay geçiş ile kayıt hakkı kazanan öğrenciler belirlenen kayıt tarihlerinde başvuru yaptıkları Meslek Yüksekokullarındaki komisyona sisteme yükledikleri evrakların asıllarını teslim edip; sonrasında Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na kesin kayıt için aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru yapacaklardır.

1. ÖSYS/YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi

2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Arkalı-önlü)

3. Fotoğraf (Vesikalık 6 adet)

4. İkinci öğretime yatay geçiş yapan öğrenciler için bahar dönemi öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin yatırıldığına dair makbuz

5. Kayıtlı olduğu Üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili Üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

6. Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge. ( Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenciler halen kayıtlı olduğu üniversitelerden bu belgeyi temin edeceklerdir.