Güncellenme Tarihi: 15 Ocak 2020

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜÇ DERS SINAVI HK.

Pamukkale Üniversitesi, Önlisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 33. maddesinin 11.. bendinde, "Mezuniyet için devam koşulunu yerine getirerek başarısız oldukları en fazla üç dersi kalan öğrenciler üç ders sınavına girebilirler. Üç ders sınavı genel bir sınavdır. Üç ders sınavında başarılı olmaları durumunda mezun olabilecek öğrenciler yazılı dilekçeyle başvurmaları halinde ilgili yönetim kurulu kararıyla, üç ders sınavına akademik takvimde belirtilen sürelerde girmeye hak kazanırlar. Üç ders sınav hakkını her öğrenci bir kez kullanabilir. " denildiğinden, bu kapsamda olan öğrenciler dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Üç ders sınavı 23-25.01.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerin yazılı dilekçeleri ile 21/01/2020 mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir.

2019-2020 Güz Dönemi için Öğrenim Katkı Payını yatırmayan öğrenciler üç ders sınavı hakkından faydalanamayacaktır.