Güncellenme Tarihi: 28 Eylül 2020

PAMUKKALE İLAHİYAT FAKÜLTESİNDEN TÜRKİYE’DE BİR İLK…

Pamukkale İlahiyat Fakültesi olarak bu yıl fakültemizi kazanan tüm öğrencilerimizin Hazırlık boyunca okuyacakları Arapça Dil Kitaplarını ücretsiz olarak adreslerine kargo ile göndermeye başladık. Daha önce İlahiyat Fakültesini kazanan ilk 10 öğrencimize dizüstü bilgisayar, Hazırlık sınıfını ilk 10’da bitiren öğrencilerimize yazın dil eğitimi için Ürdün’e, yine ilk 15’de fakülteyi bitiren öğrencilerimizi umreye gönderdiğimiz gibi fakültede okuyan başarılı, ihtiyaç sahibi 110 öğrencimize eğitim-öğretim dönemleri boyunca burs vermeye yine devam edeceğiz. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra bu yıl pandemi sürecinde yaşanan olumsuzlukları bir nebze azaltmak için yeni başlayan 220 öğrencinin Hazırlık boyunca okuyacakları kitapları ücretsiz olarak kargoyla öğrencilerin ev adreslerine ulaştırmaya başladık.