Güncellenme Tarihi: 06 Ocak 2020

Yaz Okulunda Açılması MUHTEMEL Güz Dönemi Dersleri ve Eşdeğerlikler

Öğrencilerimiz F2 notu hariç F1, E, D1, D2 notları ile kaldığı her ders için 15-19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak Bütünleme sınavlarına girebileceklerdir. Bütünlemesine girilen dersler Yaz Okulunda da alınabilecektir. Yani, öğrencilerimiz  kaldıkları her ders için hem bütünlemeye girip hem de Yaz Okuluna kayıt olabileceklerdir. Yaz Okulu ders kayıtları 22-24 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda Açılması MUHTEMEL Güz Dönemine ait derslerin listesine aşağıda yer alan dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulunda açılması muhtemel derslerden bölümler arası eşdeğer sayılan derslerin listesi aşağıda yer almaktadır.

Açılacak olan derslerin bölümünüzün hangi dönemine ve hangi grubuna (Seçmeli-Zorunlu) dahil olduğunu Bölümünüz Ders Kataloğuna bakarak öğrenebilirsiniz.

Ortak Zorunlu Dersler (OZD) kapsamında olan Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi, İngilizce ve Türk Dili dersleri Yaz Okulunda Uzaktan Eğitimle verilecektir.

Lütfen Güncellemeleri Takip Ediniz.