Güncellenme Tarihi: 15 Eylül 2021

ÜÇ DERS SINAVINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2020-2021 Yaz Dönemi Üç Ders Sınavı başvuruları kabul edilen öğrenci-ders-öğretim üyesi listesi için tıklayınız.

Başvuru Süresinin Uzatılması İle Üç Ders Sınavı başvuruları kabul edilen öğrenci-ders-öğretim üyesi listesi için tıklayınız.

Üç ders sınavları 15-16 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlar EDS üzerinden çevrimiçi sınav  şeklinde veya alternatif yöntemlerle   (ödev, proje vb) gerçekleştirilecektir. Sınavların organizasyonu  (öğrencilerle iletişim, zaman, süre, teslim tarihi vb) Öğretim Üyelerimiz tarafından yapılacaktır.

Ortak Zorunlu Derslerin Üç Ders sınavları :

Türk Dili I-II, Yabancı Dil I-II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II 3 ders sınavları 15.09.2021 tarihinde saat: 00:01 başlayıp 16.09.2021 23:59 saatleri arasında yapılacaktır.

Başvuru yapan öğrenciler Pusula Bilgi Sistemi/Eğitim Destek Sistemi/ Eds 1 /OZD 101 sekmesine girip sınavlarını tamamlaması gerekmektedir. Ortak Zorunlu Dersler için sınav esnasında sorun yaşayan öğrencilerin Öğretim Görevlisi İlker VATANSEVER' e ilkervatansever@pau.edu.tr mail yolluyla ulaşabilir

Öğrencilerimizin Öğretim Üyeleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.