Güncellenme Tarihi: 11 Şubat 2020

Dersi Çakışan Öğrenciler için Şube Değişikliği Dilekçesi HK.

DERSİ ÇAKIŞAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Sistemin yeniden açılması nedeniyle şube değişikliği taleplerine yönelik dilekçeler 13 Şubat 2020 Perşembe Saat:16.00'a kadar aşağıdaki koşullar geçerli olmak kaydıyla işleme alınacaktır.Bu tarihten sonraki dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Çalıştığını resmi olarak kanıtlayan ve KPSS kursuna devam eden (kurs kayıt evrağı ve onaylı kurs programı eklemek koşuluyla) öğrenciler ile zorunlu durumlarda (yandal, çift anadal, yatay dikey geçiş, üstten ders alma vs.) dersi çakışan öğrencilerin (belgeleri ile) 6-7 Şubat  2020 tarihlerinde öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeden önce öğrencilerin ekle sil onay işlemlerini ve danışman onayını tamamlamış olması zorunludur.

UYARI 1- 4'den fazla seçmeli ders alma hakkı varsa her günden 1 ders seçtikten sonra çakışan seçmeli ders için dilekçe verebilir.

UYARI 2- Ders çakışma şube değişikliği dilekçesi ancak zorunlu hallerde kabul edilecektir.  Keyfi olarak seçilen derslere ilişkin verilen dilekçeler ret edilecektir.

Öğrencilerin şube değişikliği talepleri bu uyarıları dikkate alarak yapmaları durumunda kabul edilecektir.

Alttan aldığınız derslerde devamdan kalmadıysanız devam zorunluluğu yoktur.

Şube Değişikliği Dilekçesi için TIKLAYINIZ