Sevgili Öğrencilerimizin Dikkatine..!

Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2022

Sevgili Öğrencilerimiz;
Dekanlık olarak yeni bir öğretim yılına başlamanın heyecanı içindeyiz.
Pandemi kısıtlarının azaltılması nedeni ile bu yıl tüm derslerimiz ve sınavlarımız yüz yüze yapılacaktır.
Ders sürelerimiz üniversitemiz genelinde birinci öğretim için 45 dakika ders 10 dakika ara, ikinci öğretim için 45 dakika ders 5 dakika ara olarak planlanmıştır.
19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında bölümlerin belirlediği bir gün ve saatte oryantasyon programı (yönlendirme, kılavuzluk) düzenlenecektir. Bu programda hem şehrimiz hem üniversitemiz imkanlarından bahsedilecek hem de bölümlere özel bilgiler paylaşılacaktır.
Dersler ile ilgili problem yaşamamak için 26-28 Eylül 2022 tarihleri arasında pusula.pau.edu.tr adresinden Pusula Bilgi Sistemine girerek ders ekle-sil işlemlerinizi mutlaka yapınız.
Ders ve Sınav Programları Fakültemiz resmi web sayfasında (https://www.pau.edu.tr/iibf) açıklanmaktadır.
Duyuruları kaçırmamanız için Fakültemiz web sayfası ve sosyal medya adreslerimizi takip etmeniz önerilir.
Yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.
Prof. Dr. M. Ensar YEŞİLYURT