Online Etkinlik Türk Matematik Dergisi - Geometri, Cebir ve Uygulamalı Matematikte Bilimsel Gelişmeler Üzerine Çalışmalar

Güncellenme Tarihi: 12 Kasım 2021

Türk Matematik Dergisi
 ilgilenen herkesi 1-3 Şubat 2022 tarihleri arasında Zoom platformunda gerçekleştirilecek online matematik webinarına davet etmektedir. Geometri, cebir ve uygulamalı alanlarda düzenlenecek webinar için ilgili tüm araştırmacıların katkıları beklenmektedir. matematik.

Turkish Journal of Mathematics , Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen, yüksek kaliteli araştırma makaleleri yayınlayan Science Citation Index Expanded bir dergidir.

Bu webinarın amacı, dünyanın her yerinden Cebir, geometri ve uygulamalı matematik başta olmak üzere farklı alanlardan bilim insanlarının harika deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ortam yaratmak ve aynı zamanda lisansüstü öğrenciler/yüksek lisans bursiyerleri ve yüksek lisans öğrencileri için mevcut kariyer fırsatları konusunda farkındalık yaratmaktır. matematiğin çeşitli alanlarında araştırmacılar. Bu nedenle, bu etkinlik, ilgili alanlardaki en sıcak ve disiplinler arası konuları ileri ve ilgi çekici seviyelerde güçlü bir şekilde tartışmayı amaçlamaktadır.

Web semineri, orijinal katkı tekliflerini e-posta yoluyla elektronik olarak memnuniyetle karşılar, adres aşağıdaki bağlantıda bulunabilir.

Kabul edilen bildirilerin özetleri kısa bir özet kitabında yer alacaktır. Organizatörler, yazarları, düzenli bir sayıda olası bir değerlendirme için web seminerinden sonra, yüksek kaliteli olanlardan hazırlanmış makalelerini Türkiye Matematik Dergisi'ne göndermelerini kesinlikle tavsiye eder ve teşvik eder Hakem değerlendirme süreci de dahil olmak üzere gönderilen yüksek kaliteli makalelerin karar süreci bir ay içinde tamamlanacaktır.

Ek bilgi için programa https://math2022.tubitak.gov.tr webinar web sayfasından ulaşabilir ve e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz .