İİBF Gün Ortası Seminerleri

Güncellenme Tarihi: 18 Kasım 2021

Fakülte seminerlerimiz lisans ve lisansüstü öğrencileri ile öğretim elemanları arasında akademik bütünleşmeyi destekleyerek entelektüel topluluğu geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Fakülte içi ve dışı konuşmacıların olacağı seminerler dönem içi her Perşembe 13:00’de İİBF A-Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek ve her biri yaklaşık 30 dakika sürecektir. Misafir konuşmacıların olacağı durumlarda gün ve saat değişikliği olabilecektir.

Önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan konuşmaların detaylarını aşağıda yer alan takvimde görebilirsiniz.

Sizlerin ve fakülte dışı çalışma arkadaşlarınızın katılımını bekliyor ve çalışmalarını dinlemek için sabırsızlanıyoruz. Konuşma yapmak isterseniz organizasyon ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Not: Güncel Seminer takvimini ve duyurularını hem fakülte web sitemizde yer alan Gün Ortası Seminerleri sekmesinden hem de Fakülte sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz:

2021-2022 Güz Dönemi Organizasyon Ekibi

Arş. Gör. Dr. Pınar Uz (2764 - puz@pau.edu.tr)

Arş. Gör. Dr. Sezgi AKBAŞ  (2641 - sakbas@pau.edu.tr)

Arş. Gör. Dr. Eren ERGEN  (2803 - eergen@pau.edu.tr)

Doç. Dr Nagihan DURUSOY ÖZTEPE (2653- ndurusoy@pau.edu.tr)

2021-2022 Güz Dönemi Takvimi

Yeni dönem taleplerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Konuşmacı

Konuşma başlığı

2 Aralık 2021

Doç. Dr. Umut Bekcan