Diplomalar Hakkında

Güncellenme Tarihi: 24 Ocak 2024

DUYURU

• 28 Kasım 2023 – 13 Aralık 2023 – 27 Aralık 2023 – 10 Ocak 2024 Tarihlerinde Fakültemiz Bölümlerinden Mezun Olan Öğrencilerin Diplomaları Hazırlanmıştır. Diplomalarını Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminden Teslim Alabilirler.

• Fakültemiz Bölümlerinden  Mezun Olan Tüm Öğrencilerimizin  Diploma Almayı Gelirken Yanlarında Bir Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Ve Öğrenci Kimlik Kartlarını Getirmeleri Gerekmektedir, (Öğrenci İşlerine Teslim Edilecektir. )

• Diplomasını Başkası Alacaksa Noter Vekâletnamesi, Alacak Kişinin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Mezun Öğrencinin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Ve Öğrenci Kimlik Kartı Getirmeleri,

• Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Pasaport Ve Oturma İzin Belgeleri Fotokopilerini Getirmeleri.

• Öğrenci Kimlik Kartı Olmayan Öğrenciler Fakülte Öğrenci İşlerinden Alacak Oldukları Öğrenci Kimlik Kartı Zayi Belgesini, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Ve İl Emniyet Müdürlüğüne İmzalatarak Öğrenci İşlerine Teslim Edeceklerdir.

• Öğrenci Bilgi Sisteminden Mezun Anketini Doldurmaları Gerekmektedir.