Tümünü Gör

PztSalÇarPerCumCmtPaz
Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 24 Aralık 2019

"AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor" - Yaratıcı Fikirlere Ödülleri Verildi - 20 Aralık 2019

Yaratıcı Fikirlere Ödülleri Verildi

Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenen “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” Prof. Dr. Ferruh Uztuğ’un konuşması ve ödül töreni ile son buldu.

16-19 Aralık tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Hierapolis Konferans Salonu’nda düzenlenen ve iletişim öğrencilerinin projeleri ile katıldığı yarışmanın son günü PAÜ, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Soylu’nun açılış konuşması ile başladı.

Soylu konuşmasında dijital alandaki gelişmelere vurgu yaparak dijital mecraların reklamcılık alanındaki öneminden söz etti. Yarışmanın öğrencilerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu ifade eden Soylu, etkinliği organize eden öğretim elemanları ve öğrencilere de teşekkür etti.

Etkinlik, Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Prof Dr. Ferruh Uztuğ’un “Reklamcılık Nasıl Hayatta Kalır?” konulu konuşması ile devam etti.

Uztuğ konuşmasında reklamcılığını tarihsel gelişiminden söz ederek “İnsanları tanıyın, sevin, saygı duyun.  İnsanları yargılamayin. İletişimci olarak bir numaralı işimiz anlamak, anlaşmaktır. Anlamayı öne alıp insanlara merek ederek bakarsanız orada çok ilham verici bir kıvılcımı yakalarsınız. O zaman reklamcılık hayatta kalır ve hiç ölmez yeter ki siz o cesareti ve o vizyonu dünyaya bakışı ve yenilmekten korkmamayı öğrenin. Gerisi bence olur.” Dedi.

Uztuğ’un konuşması sonrasında ödül töreni başladı. Ödül töreninde öncelikle etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan Aydem Elektrik A.Ş., İnan Group ve Gökçe Kitabevi’ne teşekkür plaketleri verildi. Ardından reklam ve etkinlik projelerini, yazılı, görsel işitsel medya ve açıkhava kategorilerinde hazırladıkları çalışmaları sunan yarışmacılar arasından jüri tarafından seçilen projeleri hazırlayan öğrencilere ödülleri verildi. PAU, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin heyecanlı anlar yaşadığı etkinlik kapanış konuşması ile sona erdi.

ÖDÜL ALANLARIN LİSTESİ

Reklam Projesi Kategorisi

Birincisi: Ajans Feris – Durex Reklam Projesi – Büşra İşcen, Hazal Yılmaz, Tansu Subaş

İkincisi: Ajans Goodbadugly – JBL Charge 4 Reklam Projesi – Baver Pamuk, Kaan Budak, Özgür Altınay