Güncellenme Tarihi: 24 Haziran 2019

MEZUNİYET CÜBBELERİ HAKKINDA DUYURU

MEZUNİYET CÜBBELERİNİN ALIMI ve GERİ İADELERİ HAKKINDA DUYURU

Mezuniyet aşamasına gelmiş olan öğrencilerimiz 2018-2019 öğretim yılı mezuniyet töreninde giyecekleri cübbe ve keplerle ilgili aşağıdaki kurallara uymaları gerekmektedir.

Mezuniyet cübbeleri ve keplerin dağıtımı yapılırken, kontrol edilerek eksiksiz imza karşılığında alınacaktır ve aynı şekilde iade edilirken kontrol edilerek imza karşılığında eksiksiz teslim edilecektir.

Mezuniyet töreni için okuldan alınan cübbeler uygun koşullarda kuru temizleme, yıkama ve ütüleme yaptırılabilir. Keplerin içinde kalın mukavva bulunduğu için kepler kesinlikle yıkama işlemi yapılmamalı, ihtiyaç halinde nemli bezle silinebilir.

Mezuniyet cübbe ve kepi okula geri teslim edilirken aşağıdaki hallerde uyuşmazlık çıkması halinde İADE KABUL EDİLMEZ.

• Kıyafet üzerinde herhangi bir işlem (daraltma, kısaltma vb.) yapılmış olması,
  • Herhangi bir yanık izi ( ütü yanığı, sigara yanığı vb. ) olması,
  • Cübbelere sonradan eklemeler (iğne oyası, dantel gibi) yapılmış olması,
  • Geri iade esnasında cübbe veya kepte herhangi bir sökük, yırtık olması,
  • Kep püskülünün kopuk olması,
  • Kepin deforme olması,
  • Geri iade esnasında kep ve cübbenin takım halinde teslim edilmemesi, (kepin kaybolması)
  • Kep atma töreninde keplerin karışması sonucu diğer Yüksekokul ve Fakültelere ait kepin getirilmesi durumlarında.

NOT: Cübbe ve kep teslim alımı 28 Haziran 2019 tarihine kadar olacak ve süre uzatma yapılamayacaktır. Fotokopi odasında ki görevlimiz Hakan ŞAHAN tarafından teslim alınacaktır.