Güncellenme Tarihi: 03 Eylül 2021

İşbaşı Eğitimi Yapacak Olan Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine

2021-2022 Öğretim Yılı Güz döneminde işbaşı eğitimi yapacak öğrencilerimizin listesini ekte bulabilirsiniz. İndirmek için tıklayınız...

Dönem değişikliği kesinlikle yapılmayacaktır. Geçerli bir mazeretinizin (sağlık sebepleri) olması halinde bunu bölüm staj koordinatörünüze iletiniz.

Öğrenciler, gerekli olan evraklara yazının sonundaki eklerden ulaşabilirler.

Ayrıca işyeri eğitimi ile ilgili gerekli olabilecek tüm bilgi ve belgelere Honaz MYO web sitesinde "3+1 İşbaşı Eğitimi Uygulaması" sekmesinde bulabilirler.

Bu dönem İşbaşı Eğitimi Uygulaması yapacak olan öğrenciler sırasıyla şu işlemleri yapacaklardır.

• Duyuru ekinde bulacağınız belgeler , ( 2 nüsha halinde ) işyerleri ile beraber dolduracak ve hem işyeri hem de öğrenci  tarafından imzalanacaktır.
  • Doldurulup imzalanan belgeler tarayıcıda taratılıp aaksit@pau.edu.tr adresine mail atılacak, sonra da orjinallerini kurye ile Honaz Meslek Yüksekokuluna Adnan Akşit adına gönderilecektir.
  • Staj yeri bulamayan öğrenciler ise aşağıdaki dilekçeyi yazıp imzalayacak ve aaksit@pau.edu.tr mail adresine göndereceklerdir.

Honaz Meslek Yüksekokulu İşbaşı eğitimi Koordinatörlüğüne,

Bu dönem yapacak olduğum Mesleki Uygulama Eğitimimi Yüksekokulumuzun bulacağı bir işyerinde yapmak istiyor ve gerekli tüm taahhütleri yerine getirmeyi kabul ediyorum.

Öğrenci Adı, numarası ve bölümü ve imza

• İşbaşı Uygulaması yapacak olduğu işyerinden herhangi bir ücret almayacak olan ve bunu kabul eden öğrenciler, yine öğrenci belgelerinde bulunan Feragatnameyi dolduracak ( 2 nüsha halinde ) ve imzalayıp diğer belgelerle beraber önce mail atacak sonra da Honaz MYO Adnan Akşit adına kurye ile göndereceklerdir.
  • Staj yeri ve dönemini değiştirmek isteyen öğrenciler kendi bölüm staj koordinatörleri ile görüşüp uygun görülmesi halinde değişiklikleri yaptırabilirler.

İlerleyen günlerde yayınlanacak olan, işyeri bilgilerini de kapsayan, kesin listede adı geçen öğrenciler ise ;

• Harc yatırmaları gerekiyorsa harçlarını yatıracaklar ( 2020 ve daha eski girişli olanlar ve 2. Öğretim öğrencileri )
  • Ders seçimlerinde HMYO 351 (LOJ 351) ve HMYO 451 (LOJ 451) kodlu dersleri beraber seçecekler. Şayet alttan dersleri varsa alttan alacakları derslerini de öncelikle seçeceklerdir. Detaylı bilgi için öğrenci kılavuzuna bakınız.
  • Listede adı öğrenciler pusuladan işyeri eğitimi sayfasına girecek ve final listede isimlerinin karşısında bulunan firmayı seçecekler.
    (Öğrenciler sadece tek bir tercih yapacaklardır )
  • ÖĞRENCİLER İŞBAŞI EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DİĞER TÜM UYGULAMALARI VE YAPILMASI GEREKENLERİ HONAZ MYO WEB SİTESİNDE BULUNAN 3+1 İŞBAŞI EĞİTİMİ SEKMESİ ÖĞRENCİ KILAVUZUNDAN BULABİLİRLER.

3+1 İŞBAŞI UYGULAMASI İLE İLGİLİ TARİHLER :

• 05.09.2021  İşbaşı Eğitimi Başvuru formlarının mail ile aaksit@pau.edu.tr adresine gönderilmesinin son günü.
  • 15.09.2021  Öğrencilerin işyeri tercihlerinin son günü .
  • 18.09.2021  Harç yatırması gerekenlerin harç yatırma son günü
  • 18.09.2021  Ders seçme ve ders alma son günü
  • 20.09.2021  İşyeri Eğitiminin başlaması

ÖNEMLİ NOT :

• Harç yatırmanız gerekiyorsa harç yatırmayı unutmayınız.
  • Yukarıda belirtilen dersleri belirtilen tarihlerde seçmeyi unutmayınız. Oluşabilecek olan olumsuzluklardan tamamen öğrencinin kendisi sorumludur.
  • Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle tarihler değişebilir güncellenebilir. Yenilenen ve güncellenen tarihler Honaz MYO web sitesinde yayınlanacaktır.
  • Harç yatırma , ders alma ve diğer işbaşı eğitimi süreçlerinden tamamen öğrenci kendisi sorumludur.
  • İşbaşı Eğitimi ile ilgili daha detaylı bilgileri yine Honaz MYO web sitesindeki 3+1 İşbaşı Eğitimi Uygulaması sekmelerindeki kılavuzlardan bulabilirsiniz.
  • Her türlü sorularınız ve talepleriniz için öğrenci kılavuzunda bulunan bölüm staj koordinatörlerinizle irtibata geçiniz.
  • Aşağıda okulumuzdan stajer öğrenci talep eden ve işbirliğinde olduğumuz firmaları bulabilirsiniz. Bu firmaların insan kaynakları departmanlaarı ile irtibata geçip staj yeri başvuru yapabilirsiniz.

İŞBAŞI EĞİTİMİ BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ

Dış Ticaret bölümü           :   Adnan AKŞİT          0 532 3526298            aaksit@pau.edu.tr

İşletme bölimü                  :   Murat TOKBAŞ      0 543 7153872            mtokbas@pau.edu.tr

Lojistik bölümü                 :   Murat TOKBAŞ       0 543 7153872            mtokbas@pau.edu.tr