Güncellenme Tarihi: 03 Eylül 2020

İşbaşı Eğitimi Yapacak Olan Değerli Öğrencilerimize Duyuru

2020-2021 Öğretim Yılı Güz döneminde işbaşı eğitimi yapacak öğrencilerimizin güncellenmiş yeni listesini Honaz ekte bulabilirsiniz...

Bu listede adı bulunan öğrenciler ve İşbaşı Eğitimi ile ilgilenen tüm öğrenciler bu uygulama ile ilgili tüm bilgileri Honaz MYO web sitesindeki 3+1 İşbaşı Eğitimi Uygulaması sekmesinde bulabilir. Öğrenciler, gerekli olan tüm bilgilere ve belgelere buradan rahatlıkla ulaşabilirler.

Bu dönem İşbaşı Eğitimi Uygulaması yapacak olan öğrenciler sırasıyla şu işlemleri yapacaklardır.

• Öğrenci belgeleri kısmında bulunan, Başvuru anında Doldurulması Gereken Başvuru Belgelerini ( 2 nüsha halinde ) işyerleri ile beraber dolduracak ve hem işyeri hem de öğrenci  tarafından imzalanacaktır.
  • Doldurulup imzalanan belgeler tarayıcıda taratılıp aaksit@pau.edu.tr adresine mail atılacak, sonra da orjinallerini kurye (kargo) ile Honaz Meslek Yüksekokuluna Adnan Akşit adına gönderilecektir.
  • Staj yeri bulamayan öğrenciler ise aşağıdaki dilekçeyi yazıp imzalayacak ve aaksit@pau.edu.tr mail adresine göndereceklerdir.

Honaz Meslek Yüksekokulu İşbaşı eğitimi Koordinatörlüğüne,

Bu dönem yapacak olduğum Mesleki Uygulama Eğitimimi Yüksekokulumuzun bulacağı bir işyerinde yapmak istiyor ve gerekli tüm taahhütleri yerine getirmeyi kabul ediyorum.

Öğrenci Adı, numarası ve bölümü ve imza

• İşbaşı Uygulaması yapacak olduğu işyerinden herhangi bir ücret almayacak olan ve bunu kabul eden öğrenciler, yine öğrenci belgelerinde bulunan Feragatnameyi dolduracak ( 2 nüsha halinde ) ve imzalayıp diğer belgelerle beraber önce mail atacak sonra da Honaz MYO Adnan Akşit adına kurye ile göndereceklerdir.
  • Staj yeri ve dönemini değiştirmek isteyen öğrenciler kendi bölüm staj koordinatörleri ile görüşüp uygun görülmesi halinde değişiklikleri yaptırabilirler.

İlerleyen günlerde yayınlanacak olan kesin listede adı geçen öğrenciler ise ;

• Harc yatırmaları gerekiyorsa harçlarını yatıracaklar ( 2017 ve daha eski girişli olanlar ve 2. Öğretim öğrencileri )
  • Ders seçimlerinde HMYO 351 ve HMYO 451 kodlu dersleri beraber seçecekler. Detaylı bilgi için öğrenci kılavuzuna bakınız.
  • Listede adı öğrenciler pusuladan işyeri eğitimi sayfasına girecek ve final listede isimlerinin karşısında bulunan firmayı seçecekler. ( Öğrenciler sadece tek bir tercih yapacaklardır )
  • ÖĞRENCİLER İŞBAŞI EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DİĞER TÜM UYGULAMALARI VE YAPILMASI GEREKENLERİ HONAZ MYO WEB SİTESİNDE BULUNAN 3+1 İŞBAŞI EĞİTİMİ SEKMESİ ÖĞRENCİ KILAVUZUNDAN BULABİLİRLER.

3+1 İŞBAŞI UYGULAMASI İLE İLGİLİ TARİHLER :

• 18.09.2020  İşbaşı Eğitimi Başvuru formlarının mail ile aaksit@pau.edu.tradresine gönderilmesinin son günü.
  • 25.09.2020  Öğrencilerin işyeri tercihlerinin son günü .
  • 02.10.2020  Harc yatırması gerekenlerin harç yatırma son günü
  • 02.10.2020  Ders seçme ve ders alma son günü
  • 05.10.2020  İşyeri Eğitimi Oryantasyon Eğitimi ( Honaz MYO da olacak )
  • 06.10.2020  İşyeri Eğitiminin başlaması

ÖNEMLİ NOT :

• Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle tarihler değişebilir güncellenebilir. Yenilenen ve güncellenen tarihler Honaz MYO web sitesinde yayınlanacaktır.
  • Harc yatırma , ders alma ve diğer işbaşı eğitimi süreçlerinden tamamen öğrenci kendisi sorumludur.
  • İşbaşı Eğitimi ile ilgili daha detaylı bilgileri yine Honaz MYO web sitesindeki 3+1 İşbaşı Eğitimi Uygulaması sekmelerindeki kılavuzlardan bulabilirsiniz.
  • Her türlü sorularınız ve talepleriniz için öğrenci kılavuzunda bulunan bölüm staj koordinatörlerinizle irtibata geçiniz.